BİLGİ TALEP FORMU

Bu formda verdiğim kişisel bilgilerimin, İş GYO, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumların her türlü pazarlama faaliyetleri, kampanyaları, reklamları ve iletişim çalışmaları uygulamalarında kullanmasına, saklanmasına ve paylaşımına muvafakat ediyor ve izin veriyorum.
İş GYO Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası' nı okuyup anladığımı ve kişisel verilerimin söz konusu Politika ’da belirtilen amaç ve şartlar çerçevesinde işlenebileceğini, aktarılabileceğini ve saklanabileceğini kabul ettiğimi beyan ederim.

GERİ DÖN

İş GYO’nun Manzara Adalar ihalesi sonuçlandı!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek.

İş GYO'nun Kartal bölgesinde hayata geçireceği 2018 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Manzara Adalar projesinin inşaat yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif veren Ant Yapı kazandı. Yaklaşık 300 milyon dolar yatırım değeri olan projede 975 adet, stüdyo daireden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor.

Konuyla ilgili olarak İş GYO'nun açıklaması şöyle:
İstanbul ili, Kartal ilçesinde geliştirilmekte olan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerinin, yapılan ihale sonucunda birim fiyat esasına göre en iyi teklifi veren ANT Yapı Sanayi ve Ticaret AŞ’ye KDV hariç yaklaşık 441,6 milyon TL bedelle yaptırılmasına karar verilmiştir.

Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, İstanbul’un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

Satış Ofisi Çalışma Saatleri


Hafta İçi: 09.00 – 18.00
Hafta Sonu: 09.00 – 19.00
Bilgi almak için bize 0850 290 81 81 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü satış ofisi kapalı olacaktır.

EN AR
REKLAM FİLMLERİ LOKASYON MANZARA ADALAR’DAN GÖRÜNTÜLER