BİLGİ TALEP FORMU

Bu formda verdiğim kişisel bilgilerimin, İş GYO, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumların her türlü pazarlama faaliyetleri, kampanyaları, reklamları ve iletişim çalışmaları uygulamalarında kullanmasına, saklanmasına ve paylaşımına muvafakat ediyor ve izin veriyorum.
İş GYO Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası' nı okuyup anladığımı ve kişisel verilerimin söz konusu Politika ’da belirtilen amaç ve şartlar çerçevesinde işlenebileceğini, aktarılabileceğini ve saklanabileceğini kabul ettiğimi beyan ederim.

GERİ DÖN

İş GYO’nun marka projeleri
Azerbaycan’da gayrimenkul yatırımcılarıyla buluştu

Bu yıl ilk kez düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO)’nda İş GYO, Manzara Adalar ve İstanbul Finans Merkezi (İFM) projelerini tanıtıyor.

17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerindeki inşaat sektörünün önemli isimlerini ve marka projelerini Azerbaycan’a tanıtmayı hedefliyor. Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olma özelliğini taşıyan organizasyonda İş GYO, Kartal Manzara Adalar ve İstanbul Finans projelerini Azeri yatırımcılarla buluşturuyor.

Azerbaycan, 2015 Ocak ve 2015 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de en çok gayrimenkul alımı yapan ilk 10 ülke arasında 6. sırada yer alıyor. Bu dönemde yabancılara satışı yapılan toplam 18.567 konutun 645 tanesinin Azerbaycan uyruklu vatandaşlar tarafından alındığı belirtiliyor.

Manzara Adalar; Ada manzaralı, keyifli bir yaşam tarzı Anadolu Yakası’nda Kartal’da, Adalar manzarası ile keyifli bir yaşam tarzı vadeden Manzara Adalar’da 1+0 dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Geniş daireler ve zengin sosyal donatılarıyla dikkat çeken ve sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor.

Prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı proje Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Çevreye değer katıcı nitelikler taşıyan ve bölgenin çehresini değiştirecek projesi 36.724 m2 arsa üzerinde gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 645 milyon TL proje değeri olan Manzara Adalar’ın, 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) dünyanın en büyük 5 finans merkezinden biri olacak İş GYO tarafından İstanbul, Ataşehir’de satın alınan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi kapsamındaki arsa üzerinde çalışmalar başladı. Ofis ve ticari nitelikli alanların olacağı projenin temelini atan İş GYO hali hazırda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nde inşaata başlayan iki firmadan biri.

Geliştirilecek projenin İFM’nin merkezindeki konumu projeyi son derece değerli kılıyor. Bu proje ile İş GYO kira gelirlerinin ise 100 milyon doları aşması bekleniyor. Dünyanın en büyük 5 finans merkezinden biri olmayı hedefleyen, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ndeki projenin tasarım ve mimarlık çalışmaları HOK&DOME tarafından yürütülüyor.

Satış Ofisi Çalışma Saatleri


Hafta İçi: 09.00 – 18.00
Hafta Sonu: 09.00 – 19.00
Bilgi almak için bize 0850 290 81 81 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü satış ofisi kapalı olacaktır.

EN AR
REKLAM FİLMLERİ LOKASYON MANZARA ADALAR’DAN GÖRÜNTÜLER